Η γλώσσα της Θεϊκής Μήτρας (The Divine Matrix)


Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ 1/2

Ο best-seller συγγραφέας της New York Times και επιστήμονας Gregg Braden είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως πρωτοπόρος όσον αφορά την συσχέτιση της επιστήμης, της αρχαίας σοφίας και της πραγματικότητας.

Για περισσότερα από 27 χρόνια ο Gregg Braden έχει εξερευνήσει απομακρυσμένα ορεινά χωριά και μοναστήρια καθώς και ξεχασμένα κείμενα ώστε να συγχωνεύσει τα διαχρονικά τους μυστικά με την επιστήμη του σήμερα. Οι ανακαλύψεις του είναι διαδεδομένες σήμερα σε 33 χώρες και 38 γλώσσες, μέσω των βιβλίων του, όπως The God Code, The Divine Matrix, Fractal Time, και το πιο πρόσφατο Deep Truth. Το best seller του, Η γλώσσα της Θεϊκής Μήτρας (The Divine Matrix) του 2007, που επιλέχθηκε τελευταία ως πηγή για τηλεοπτική εκπομπή, διδάσκεται σε Πανεπιστημιακό επίπεδο, όπου εξερευνάται ότι νεώτερο υπάρχει για την επιστήμη και τη σχέση μας με τον κόσμο.

Το έργο του Gregg Braden έχει διαδοθεί σε κάθε ήπειρο του κόσμου. Τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιάσει εκπαιδευτικά σεμινάρια στις 500 εταιρείες του Fortune, στο στρατό των ΗΠΑ, σε διεθνείς επιχειρήσεις, εμφανίζεται ακόμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε αφιερώματα στο History Channel, το Discovery Channel, National Geographic, ABC και NBC.

Το βίντεο αυτό γυρίστηκε ζωντανά στο Μιλάνο το 2007 και αποκαλύπτει την «Θεϊκή Μήτρα», την ενέργεια που συνδέει τα πάντα, την καθαρή δυναμικότητα, εκεί όπου όλα ξεκινούν, από τις απαρχές του ολογραφικού σύμπαντος μέχρι ότι υπάρχει στην τρέχουσα πραγματικότητα και ακόμα πέρα από μας.

Ο Braden εκφράζει ότι, προκειμένου να φέρουμε την ειρήνη στον κόσμο μας πρέπει να κατανοήσουμε τη γλώσσα που η «Θεϊκή Μήτρα» αναγνωρίζει – τη γλώσσα της καρδιάς και του συναισθήματος, να διεισδύσουμε στο θαύμα του κβαντικού κόσμου μέσα από τη δική μας δύναμη και μόνο.

 


Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΘΕΪΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ 2/2

Πηγές:
http://www.arcanuminsights.com/gregg-braden-the-language-of-the-divine-matrix/
http://www.greggbraden.com/about-gregg-braden
http://www.youtube.com/watch?v=KX_RH2KJ3vc
http://www.youtube.com/watch?v=XeWFWXMBEgs
Φωτογραφία: Δημήτρης Μανιάτης/Παρουσίαση: Ελένη Σπυρίδου
6 years ago byin ΒίντεοYou can follow any responses to this entry through the | RSS feed. You can leave a response, or trackback from your own site.